Vi har en dedikert avdeling for klargjøring der våre lakkarbeidere er lidenskapelig opptatt av resultatene. Her overlates ingenting til tilfeldighetene. Vår hoveddetailer har erfaring med å legge forseglinger på alt fra helikoptre til båter og biler, og dette kvalitetsarbeidet gjenspeiles tydelig i resultatene vi leverer.

Mange av våre kunder bemerker at bilene ser bedre ut enn da de var nye :-)

Når det gjelder interiøret, er standarden like høy. Vi bruker en rekke maskiner, inkludert støvsugere med turbodysere og trykkluft, for å grundig rense tepper og seter. Dette er spesielt viktig med tanke på allergikere.

Ved behov bruker vi også ozonmaskiner for å sikre en grundig rensing. Vi har alt utstyret som trengs for bilpleie, samt ansatte med solid faglig utdannelse innenfor feltet.

Våre Tjenester
Lakkforsegling bilde

Lakkforsegling

Hva er dette?
Lakkforsegling er et produkt som blir påført på bilen din, noe som gjør livet som bileier enklere. Det gjør det lettere å holde bilen ren og pen, samtidig som den holder seg blank og motstandsdyktig mot slitasje.

Dropp off bilde

Dropp off

Våre keramiske behandlinger gjør lakk og ruter mer motstandsdyktig mot veisalt, sur nedbør, UV-stråler, sollys, frost, fugleskitt, støv, steinsprut, avfettingsmiddel og andre påkjenninger. Med Drop Off får du profesjonell bilpleie, som forenkler vask og vedlikehold av bilen din året rundt. A/Dropoff.no

Evershine bilde

Evershine

Ønsker du en lakkforsegling som virkelig sitter? Würth Evershine gir et ekstremt holdbart resultat som gir opp mot fem års garanti! Hva man velger er opp til seg selv, dette er forskjellige produkter som har forskjellige virkemåter og slitestyrke.

Polering bilde

Polering

Hva er dette?
Polering er rensing av overflaten til lakken på bilen, man bruker et middel og rensker opp lakken og får fram renhet, tar bort riper, gjør bilen nye igjen, dette kan man gjøre både på nye og brukte biler.